Крымский кризис 2014: Украина готовится к войне из-за российского вторжения!!!

Крымский кризис 2014: Украина готовится к войне из-за российского вторжения!!!
Армія України приведена в стан повної бойової готовності після того, як Рада Федерації Росії схвалила введення військ до України.
Виконувач обов'язків президента України Олександр Турчинов заявив, що посилені заходи безпеки були також запроваджені на стратегічних об'єктах, у тому числі АЕС.


Статті
Міноборони: війська переведені у найвищий ступінь готовності
В Україні розпочинається військова мобілізація
Путін і Обама 90 хвилин обговорювали ситуацію в Україні


Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій повідомив, що в неділю в країні почнеться загальна мобілізація. Військкомати починають працювати із 8 ранку.
Українська влада звернулася по допомогу до Євросоюзу, США та НАТО з проханням розглянути всі можливі механізми щодо захисту територіальної цілісності України.

Це сталося по тому, як президент Росії Володимир Путін у суботу попросив у Ради Федерації дозволу на введення додаткових військ до Криму, пояснивши це необхідністю захисту російських громадян.
До цього новий глава уряду Криму Сергій Аксьонов звернувся до Путіна з проханням сприяти у забезпеченні миру і спокою на території регіону. У Кремлі заявили, що не залишать прохання без уваги.

Лідери західних країн, а також міжнародні організації зустріли цю новину з тривогою. Президент США Барак Обама говорив із Володимиром Путіним по телефону півтори години і звинуватив Москву в порушенні міжнародного законодавства.
У суботу в східних регіонах України відбулися проросійські демонстрації, які місцями переростали в зіткнення з прихильниками Майдану. У Харкові постраждало близько 100 людей.
02 март 2014 /
Похожие новости

2-й ( I І ) У Н І В Е Р С А Л УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ РАДИ

( I І ) У Н І В Е Р С А Л УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ РАДИ Громадяне землі Української Представники Временного Правительства повідомили нас про ті певні заходи, яких Временне Правительство має вжити в

Янукович призначив людину Фірташа в.о. голови СБУ!!!

Президент України Віктор Янукович призначив Валерія Хорошковського тимчасово виконуючим обов'язки глави Служби безпеки України. Про це в понеділок повідомила заступник глави адміністрації
Комментарии

НАПИСАТЬ КОММЕНТАРИЙ