Члени Регіонального молодіжного еколого-краєзнавчого центру «СВАРОГ» відзначили дванадцяту річницю своєї діяльності.

Члени Регіонального молодіжного еколого-краєзнавчого центру «СВАРОГ» відзначили дванадцяту річницю своєї діяльності.
У Запоріжжі традиційно в жовтні члени Регіонального молодіжного еколого-краєзнавчого центру «СВАРОГ» відзначили дванадцяту річницю своєї діяльності.

Активна молодь організації «СВАРОГ» спільно з учнями Запорізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 72 з поглибленим вивченням хімії та біології організувала проведення екологічного конкурсу композицій під гаслом: «Нам із Землею разом жити!». Впродовж місяця учні двадцяти двох класів школи, разом з класними керівниками та батьками, втілювали різноманітні творчі ідеї у мистецькі композиції. Організатори не обмежували учасників у баченні створення своїх витворів, головне, щоб вони поєднували ідею гармонії між людиною та природою, підкреслювали її неповторну красу та мотивували людей піклуватися про неї.

Примітним стало те, що підведення підсумків конкурсу і нагородження його учасників приурочено святкуванню дванадцятої річниці діяльності молодіжного Центру «СВАРОГ» та п’ятдесятиріччю з дати заснування Запорізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 72 з поглибленим вивченням хімії та біології.

Правління молодіжної організації у складі Інни Півненко,  Олени Горбенко, Юрія Білого, Ольги Максименко та Аліси Шарун підготували учасникам і переможцям заходу різні подарунки, серед яких відеофільм «Нам із Землею разом жити!» про екологічні проблеми Запорізької області та їх вирішення. Нагородження переможців відбувалося на території шкільного закладу відповідно до номінацій «за оригінальність», «за ідейне вирішення», «за естетичне виконання» творчих мистецьких робіт. Серед глядачів у залі Почесним Президентом Центру «СВАРОГ» Юрієм Білим була проведена вікторина, під час якої кожен міг дати відповіді на цікаві питання щодо організації заснування та діяльності молодіжного центру. Так учасники вікторини з’ясували, що Центр отримав свою назву на честь верховного бога східних слов’ян, символізуючи сонячне світло -  прагнення організації допомагати нужденним, особливо дітям, створювати для них безпечне життя за складних умов сьогодення. Перелічили також головні напрямки діяльності організації: інформаційно-просвітницька робота зі здорового способу життя, впровадження наукових технологій, направлених на поліпшення екології міста, розвиток молодіжного лідерства і захист прав людини.

Підсумковим зверненням до присутніх був виступ директора Запорізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 72 з поглибленим вивченням хімії та біології Тетяни Усової, яка подякувала всім, хто брав участь у заході, та окреслила напрямки роботи  учнівської молоді на подальшу перспективу в співпраці з РМЕКЦ «СВАРОГ».       

14 октябрь 2011 /
Похожие новости

Запоріжжя вшанувало великого кобзаря Т.Г. Шевченко.

В суботу Запоріжжя вшанувало Т.Г. Шевченка – геніального українського поета та художника, будителя України. Заявки на вшанування Т.Г Шевченко біля його пам’ятника, що знаходиться на
Комментарии

НАПИСАТЬ КОММЕНТАРИЙ