Запоріжжя приєдналося до всеукраїньської акції протесту з вимогою відставки Януковича!!!

Запоріжжя приєдналося до всеукраїньської акції протесту з вимогою відставки Януковича!!!
В Запоріжжі о 12-00 розпочався мітинг в знак протесту проти жорстокого розгону мирної акції на Майдане 30 листопада 2013р. Серед організаторів більше 50 громадських організацій та партійних осередків. На площі Фестивальна, біла будівлі Запорізької ОДА зібралося більше 1500 протестувальників. Сили міліції нараховували близько 100 осіб у формі та в цивільному.

На початку акції працівники міліції намагалися затримати кількох осіб, яки прийшли у масках або закривали обличчя шарфами або пов’язками. Проте підкорившись вимогам міліції відкрити обличчя ці люди не були затримані. Таку вимогу міліції підтримали і організатори акції, попросивши відкрити обличчя учасників акції, щоб не виникало провокацій.

Станом на 14-30 мітинг в Запоріжжі триває…акція на цей час проходить мирно проте декотрі вигукують заклики йти на мерію, щоб вигнати звідти мера Запоріжжя О.Сіна… Організатори намагаються заспокоїти горячи голови і закликають не піддаватися на провокації.

Колонна мітингувальників пройшла по проспекту Леніна в Запоріжжі від площі Фестивальної до Запорізької мерії з вимогами відставки мера Запоріжжя О.Сіна. Завтра на 8-300 активісти закликали розпочати в місті страйк і не пустити на роботу службовців Запорізької ОДА та мерії.
Запоріжжя приєдналося до всеукраїньської акції протесту з вимогою відставки Януковича!!!


Лідери профспілки підприємців закликали своїх колег не платити податки цьому режиму. Рух колони мітингувальників вітали водії авто, які сигналили на підтримку вимог акії протесту. Міліція вела себе дуже толерантно і не перешкоджала руху колони протестувальників, організувавши її супроводження.

В 15-30 після імпровізованого мітингу біля мерії Запоріжжя акція завершилася. На завтра призначено її продовження та розпочати збір підписів за відставку президента України В. Януковича.
01 декабрь 2013 /
Похожие новости

В Запоріжжі відбувся Євромайдан: запоріжці прагнуть до Європи!!!

Запоріжжя приєдналося до акції протесту проти скасування курсу на Євроінтеграцію України. Євромайдан в Запоріжжі зібрав біля 400 учасників, що є нечуваною кількістю для цього промислового міста на

Скорботна хода на честь 10 річниці смерті легендарного мера Запоріжжя О. Поляка.

22 лютого 2003 року, від інфаркту померла надзвичайна людина, яка і досі, не зважаючи на минулі 10 років, залишається тим самим, "Народним міським головою міста Запоріжжя". Міліціянт "старої школи",
Комментарии

НАПИСАТЬ КОММЕНТАРИЙ